Miss Anglia félretette a koronáját, hogy orvosként életeket mentsen

 

A szépségkirálynő úgy érezte, most a járvány idején a kórházban van rá szükség.

Tavaly a Miss Anglia szépségverseny győztese egy valóban gyönyörű doktornő, Bhasha Mukherjee lett, aki szépségkirálynői kötelességeinek eleget téve az utóbbi hetekben jótékonysági körúton vett részt.

Azonban szerinte most nincs annál fontosabb, minthogy eredeti hivatásához hűen életeket mentsen, így a királynői címet egy időre félre téve, ismét orvosként praktizál a észak-angliai Bostonban található Pilgrim kórházban.

Afrika, Pakisztán, India és Törökország – ezen országokban a Coventry Mercia Lions Club jótékonysági szervezet védnökeként jótékonykodott volna egészen augusztusig. A szervezet iskoláknak segít, otthonokat épít árva gyerekeknek.

A szépségkirálynő azonban rengeteg levelet kapott volt kollégáitól, akik a koronavírus miatt kialakult kemény helyzetről számoltak be, emiatt úgy döntött, munkára jelentkezik korábbi kórházában.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Dr Bhasha Mukherjee (@bhasha05) által megosztott bejegyzés,

„Amikor külföldön végzed a humanitárius munkát, akkor is viseled a koronád, és elvárják, hogy csinos és szép legyél. Én azonban haza akartam jönni, és rögtön munkába akartam állni” – mondta a doktornő a CNN-nek.