Ezt senki sem hitte volna: ez az énekesnő ápolta Val Kilmert, amikor azt hitte, eljött a vég

 

Egyik legijesztőbb éjszakájáról mesélt az azóta meggyógyult színész.

Val Kilmer kálváriája 2015-ben kezdődött, bár két éven át tagadásban élt. Legalábbis a médiát igyekezett félrevezetni, és nem volt hajlandó beismerni, hogy torokrákkal küzd.

A színész négy éve gyógyultként tekint magára, erről pedig önéletrajzi könyvében vallott, mely az “I’m Your Huckleberry” címet kapta.

Most először kíméletlen őszinteséggel mesélt el néhány részletet is, amiről eddig senkinek fogalma sem volt. Mint kiderült, betegsége egyik legrosszabb időszakában közeli barátja, Cher vendégházában lakott, a díva igyekezett róla gondoskodni.

"Az egyik éjjel arra ébredtem, hogy vért köhögök fel, olyan volt az egész, mint egy jelenet a Keresztapából. Hívtam a mentőket, majd az ápolómat, Chert!" - idézi Kilmer szavait a People magazin. Azonban még a legnagyobb pánikon is átsegítette egy kis nevetés, hála az énekesnőnek.

"A súlyos állapotom ellenére, kiszúrtam, hogy Cher a mentős fiút méregeti, aki olyan volt, mint a jóképű Gregory Peck. Ez is csak Hollywoodban eshet meg... Cher elszégyellte magát, amikor rájött, hogy lebukott, de aztán kitört belőle a nevetés. Hangosan nevettünk mindaddig, amíg rám nem tették a műszereket és az oxigénmaszkot."

Val Kilmer (Fotó: Camera Press)

Kilmer számára a betegség színészi karrierje végét is jelentette, hiszen beszéde műtétje óta darabos, de ez saját bevallása szerint motiváló.