×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Karantén szerelem: drónnal hívta randira a lányt, most végre találkoztak

 

A felfújhatós buboréknak hála, láthatták egymást.

Átlátszó felfújható labdában, az egészségügyi ajánlásokat szigorúan betartva ütötte nyélbe első randiját az a New York-i fotós férfi, aki erkélyéről napokkal ezelőtt egy drónnal küldött üzenetet a másik épület tetején lévő nőnek.

A kreatív ismerkedés akkor bejárta a világsajtót, és nem is maradt válasz nélkül, ugyanis a drónra szerelt elérhetőségen jelentkezett is a célszemély – írta meg a sztori folytatását a Bored Panda.

Tori bejelentkezett Jeremy-nél, méghozzá ezzel az üzenettel: “Szia, a lány vagyok a tetőről!” – melyet Jeremy azonnal ki is posztolt a lájközön reményében. Később egy közös ebédet is megejtettek, ki-ki a saját házának tetején fogyasztotta el a fogásokat, de legalább látták egymást.

Majd meg is beszélték egy “rendes” randit, melyre Jeremy virágcsokorral érkezett, csak éppen átadni nem tudta a labdából. A csokornak minden bizonnyal örült Tori, de a tucatnyi kamerának és újságírónak már kevésbé. Hacsak nem egy jól kitalált médiahekk, nem sokan vágyhatnak egy ennyire nyilvános randira…