×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Meghan hercegné visszatér az eredeti szakmájához

 

Egy Disney produkcióhoz kölcsönzi a hangját.

A Disney stúdió egy elefántokról szóló természetfilmjéhez kölcsönözi a hangját Meghan hercegné, Harry brit herceg felesége, akinek ez az első munkája a brit királyi család képviseletében végzett tevékenységének befejezésével.

Harry és Meghan, kisfiukkal, Archie-val (Fotó: EPA/TOBY MELVILLE / POOL *** Local Caption *** 55494091)

A Disney csütörtökön jelentette be, hogy a korábban színésznőként dolgozó hercegné narrációjával készült Elephant című film április 3-án debütál a Disney Plus streamingszolgáltatónál.

A film, amelyet a Föld hónapja alkalmából tűz műsorára a Disney, egy elefántcsalád 1600 kilométeres útját követi nyomon a délnyugat-afrikai Kalahári sivatagban.

Harry – II. Erzsébet királynő unokája – és Meghan, vagyis Sussex hercege és hercegnéje januárban jelentette be, hogy visszavonul a brit királyi család magas rangú tagjaiként ellátott hivatalos funkcióitól, pénzügyileg függetlenné kíván válni, és ezentúl idejük nagy részét Kanadában töltik, ami annyiban változott, hogy az Elle magazin forrása szerint a pár Los Angelesbe költözött, jelenleg pedig egy elszigeteltebb birtokon laknak a koronavírus miatt.