Oda Beatrix hercegnő tündérmeséje - elmarad az esküvő

 

A koronavírus miatt lefújták az eseményt, és kivárják az időt, amikor megtarthatnak egy kisebb ceremóniát.

Beatrix hercegnő, II. Erzsébet királynő 31 esztendős unokája május 29-én ment volna férjhez Londonban Edoardo Mapelli Mozzi 37 éves olasz származású ingatlanmágnáshoz, a fényűző esemény azonban a jelen helyzetre való tekintettel elmarad – nyilatkozta a BBC-nek a királyi család képviselője.

Beatrix hercegnő és vőlegénye, Edoardo Mapelli Mozzi (Fotó: Getty Images)

A pár nem akarta felesleges kockázatnak kitenni a családokat és a barátokat, arról nem beszélve, hogy a nagymama, Erzsébet királynő szinte biztosan nem vett volna így részt a ceremónián a jelen helyzetben.

A pár állítólag fontolgatja, hogy egy kisebb esküvőn mégis örök hűséget fogad egymásnak, de természetesen a kormány tanácsait figyelembe véve fognak dönteni.

Az esemény fényűzőnek ígérkezett, akárcsak Katalin és Vilmos nagy napja, hiszen Beatrix is a St. James-kápolnában mondta volna ki az igent, mely után az uralkodó fogadást adott volna a Buckingham-palota kertjében.

Mint ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, a britek a párt látnák szívesen Katalin hercegné és Vilmos herceg mellett a hivatalos rendezvényeken. A fiatalos lendületet kiválóan képviselhetnék, melyből Harry és Meghan Kanadába költözése, és a királyi családból való „kiválásuk” miatt, most hiány mutatkozik.