×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Daniel Radcliffe: a Harry Potter tett alkoholistává

 

Nem mert szembenézni azzal, ki is ő valójában a varázsló nélkül, akit évekig alakított.

Daniel Radcliffe elismerte, hogy a Harry Potter-filmek miatt lett alkoholista. A színész a BBC 4 rádió egyik műsorban beszélt arról, hogy tiniként mennyire nem tudta feldolgozni a sikert és a hírnevet.

Daniel Radcliffe (Fotó: Getty Images/Charley Gallay)

“Ha elmegyek szórakozni és becsípek, akkor egyből óriási lesz az érdeklődés, hiszen nem csak egy részeg fickó leszek, hanem a részeg Harry Potter. Aztán ha még többet iszom, még többek figyelmét felkeltem, mert most már a sárga földig ittam magam, aztán folytatom, hogy figyelmen kívül tudjam őket hagyni” – nyilatkozta.

Daniel azért fordult az ital felé, mert nem tudta feldolgozni a hírnevet, nem tudta mi lesz vele azután, hogy véget ér a széria. Az utolsó részek forgatásakor már függő volt, és még egy jó ideig a búcsú után is az alkoholba menekült.

Egyszerűen nem érezte magát elég magabiztosnak ahhoz, hogy ital nélkül szembenézzen azzal, ki is ő a Harry Potter nélkül.

A egykori gyereksztár 2010 óta józan, és a mai napig is nagyon hálás a szüleinek, és a Harry Potter-beli kollégáinak, akik elég perspektívát adnak neki ahhoz, hogy alkohol nélkül élje tovább az életét.