Hollywoodig repítette a hírnév a londoni metróban Lady Gagát éneklő hölgyet

 

Az Ellen-showban való fellépése messze túlszárnyalja a metrós kis rögtönzést.

Múlt héten az angol komikus, Kevin Freshwater a londoni metróban forgatott, és arra kérte az utasokat, hogy folytassák a dalt, amibe belekezd. A sok már-már fület bántó vagy éppen kameralázas járókelő után igazi felüdülés volt, amikor egy szőke hajú, csinos nő nem csak, hogy minden szégyenlősség nélkül folytatta Lady Gaga ‘Shallow’ című dalát, hanem olyan előadást kanyarított, amitől nem csak a tréfagyáros szava akadt el.

A videó futótűzként járta be a világsajtót, magasztalva a nő gyönyörű hangját. Charlotte Awbery egyébként hivatásos énekesnő, ezt már a metróban bevallotta, azonban leginkább rendezvényeken lép fel, és a hírnévtől messze állt, legalábbis eddig.

Ellen DeGeneres amerikai műsorvezető most meghívta Charlotte-ot a műsorába, hogy ott is énekeljen. Ellen egyébként a humort sem hagyta ki a találkozóból, megajándékozta ugyanis a tehetséges énekesnőt egy éves metró bérlettel, ami a minimum azok után, hogy Gaga dala az előadásának köszönhetően vissza tudott kúszni az iTunes top 40-es slágerlistájára.