Megmakacsolta magát a kézbesítő bagoly, vírusvideó lett belőle

 

Nagyon úgy tűnik, hogy nem érti a munkája lényegét.

Az a Dailymail cikkéből nem derül ki, hogy moszkvai különlegesség-e, hogy a leveleket bagoly kézbesíti a postás helyett, de ha így van, talán többet kellene gyakorolnia a Yollka névre hallgató sasbagolynak, aki bár célba ért, de a levelet már nem volt hajlandó odaadni a címzettnek.

Vélhetően nem erről van szó, ugyanis a felvételt egy Nika Zubra nevű madártudós osztotta meg az interneten, amin az látható, ahogyan egy bagoly a vélhetően sokat gyakorolt feladatával ellentétben nem volt hajlandó kiengedni csőréből az ügyesen célba juttatott borítékot. A videó egyébként nem most került fel a legnagyobb videómegosztóra, ellenben a napokban több magazin is felkapta, megsokszorozva ezzel a nézettségét.

Hiába próbálkozott a levél címzettje néhány ügyesnek hitt csellel, még a plüsshörcsög sem tudta jobb belátásra bírni az aranyos madarat.

„Talán a személyimet várod?” – kérdezte viccesen a bagolytól Nika, aki a hősies küzdelem után megkaparintott levél miatt végül leszidta a madarat, csak reklám volt ugyanis.