Katy Perry így küzd meg rosszakaróival

 

Katy Perry nemcsak az American Idol zsűritagjaként, hanem énekesnőként is rengeteg rajongóhoz jut el, és intéz hozzájuk különböző bölcsességeket, ráadásul olyanokat, melyeket saját életéből merít tapasztalatként – olvasható a Hollywood Life cikkében.

Most azokhoz szólt, akiket olyan rosszul érint egy-egy negatív hozzászólás, hogy képesek miatta a saját életüket nyomorúságosnak látni.

Az életünk megváltoztatásáért egyedül mi magunk felelünk. Nagyon fontos, hogy higgyünk önmagunkban. Ha valaki azt írja rád, hogy kövér vagy, akkor te is rögtön annak látod magad? – tette fel a kérdést Katy Perry.

„Az aranyszabály, hogy mindig légy hű önmagadhoz. Ha esetleg nincs családod, akkor válassz magad köré olyan embereket, akikben megbízol. Olyanok legyenek, akiktől elfogadod a kritikát, és támaszkodhatsz rájuk” – folytatta.

„Hiszek a terápiában, az öngyógyításban, az öngondoskodásban és abban, hogy ha megadjuk magunknak az időt, akkor sokkal jobban fogjuk észlelni a körülöttünk lévő valóságot” – vallott tapasztalatairól Katy Perry.