Újra összeállnak a Jóbarátok egy különleges epizód erejéig

 

Bár az utolsó rész óta már több mint 15 év telt el, úgy tűnik, a világ egyik legnépszerűbb sorozatának stábja most újból összeáll egy epizód erejéig, amelyet az HBO Max streaming szolgáltatásán lehet majd megtekinteni várhatóan májusban – olvasható a BBC cikkében.

A részben mind a hat szereplő – Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Courtney Cox, Matt LeBlanc, Matthew Perry és David Schwimmer – látható lesz.

Az izgalmas eseményről Matthew Perry posztolt az Instagramon egy 1990-es években készült fotóval, amelyet a stáb tagjai is megosztottak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Matthew Perry (@mattyperry4) által megosztott bejegyzés,

A Jóbarátokat 1994-től 2004-ig sugározta a televízió, a záró epizódot pedig 52,5 millió néző izgulta végig az Egyesült Államokban, ezzel kiérdemelve a 2000-es évek legnézettebb televíziós epizódja címet.

A sorozat népszerűsége azóta sem hagyott alább, fiatalabb rajongók is akadnak szép számmal, akik a Netflixen követik a hat barát életének izgalmait.

A különleges epizódért a szereplők az értesülések szerint nagyjából 750 millió forintnak megfelelő összeget zsebelnek majd be.