Ben Affleck szembenézett démonaival

 

A New York Times hasábjain jelent meg a napokban egy interjú, amelyben Ben Affleck őszintén vall alkoholfüggőségéről, amely végül házassága felbomlásához vezetett. A 47 éves amerikai színész, Oscar-díjas rendező és forgatókönyvíró elárulta, hogy élete legnagyobb hibája volt, hogy elvált gyermekei anyjától, a színész Jennifer Garnertől.

Ben Affleck (Fotó: Getty Images)

„Egyre többet kezdtem inni, amikor a házasságom szétesőben volt, 2015-2016 táján, ami természetesen még több családi problémát okozott”vallotta. Affleck 13 év után 2018-ban vált el párjától, akitől három gyereke született.

A hollywoodi sajtó most arra kíváncsi, hogy mire lehet elég Ben Affleck megbánása Jennifer Garnernél?

Bennfentesek szerint annál azért kevesebbre, mint amit Affleck remél. A közvélekedés szerint a nyilvános vallomás azt a célt szolgálta, hogy talán lehetősége lesz visszatérni családjához, hiszen a gyerekek is, Violet, Seraphina és Samuel is ezt szeretnék.

Jen egyik ismerőse azt mondta a HollywoodLife-nak, hogy bár kétségtelen, hatással voltak rá Ben szavai, de nem eszik olyan forrón a kását. Jen nagyra értékeli, hogy Ben jobb emberré vált. Ez a köztük lévő barátságot erősíteni fogja, de egyáltalán nem jelenti azt, hogy újra összejönnek– magyarázta a forrás.

Az tetszik Jennifernek leginkább, hogy „Ben végre elkezdett leszámolni démonjaival, amiért Jen évek óta könyörgött. Emiatt sokkal jobban tiszteli őt, mint az elmúlt években, de ennyi, és semmi több” – tette hozzá.