Selena Gomez megkönnyebbült Justin Bieber szavai hallatán

 

2011 és 2018 között élt egymással „se vele – se nélküle” kapcsolatban Selena Gomez és Justin Bieber. Mostanában, hogy Justin élete nyugodtabb mederbe terelődött, olyan komoly visszatekintései vannak korábbi életére, mintha a megvilágosodás útjára lépett volna – olvasható a Hollywood Life cikkében.

Korábban beszámoltunk már a drogfüggőségével kapcsolatos rehabilitációjáról, illetve az azzal kapcsolatos teendőiről és visszaemlékezéseiről, most pedig a múltbéli szerelmi élete van napirenden.

Úgy ítélte meg, hogy azzal, hogy elismeri, hogy a Selenával való zaklatott kapcsolatában ő volt leginkább a hibás, leveszi exéről azt a terhet, amit annak idején rápakolt. Ezt egyébként az Apple Musicnak adott interjújában ismerte el.

Egy Selenához közel álló forrás pedig ekképpen nyilatkozott a hír hallatán: „Megkönnyebbült. Felszabadult. Úgy érzi, visszaigazolást kapott arról, hogy nem terheli olyan súlyú felelősség, mint amit korábban érzett. Ez persze nem adja vissza neki azt, amit a Justinnal való kapcsolata elvett tőle az élettől, de mégis valamiféle elégtételt érez”.