Al Pacinót elhagyták - exe zsugori vénembernek tartja

 

Talán jobb is, hogy a 39 évvel fiatalabb színésznő és Al kapcsolata nem tartott tovább.

Hiába Hollywood, a hírnév, a pénz és persze a legfontosabb, a szerelem, egy sztárpár számára sem garantált a tündérmese, ha nagy közöttük a korkülönbség. A 79 éves Al Pacino rá a bizonyíték, aki ismét szingli, ahogy arról a Page Six is beszámolt, a nála 39 évvel fiatalabb kedvese, Meital Dohan ugyanis a napokban elhagyta.

Al Pacino és Meital Dohan (Fotó: Getty Images)

Az izraeli színésznő szerint Al sem más, mint a többi vele korú férfi, csupán egy idős ember, akit ráadásul fukarnak is nevezett a La’Isha izraeli magazinnak.

"Hiába a szeretetem, sokáig próbáltam tagadni, de ő is csak egy öregember. Emellett pedig, nem is tudom hogy fogalmazhatnám meg finoman, de nem szeret pénzt költeni, csupán virágokat kaptam tőle" - nyilatkozta az exkedves közel kétéves kapcsolatuk után.

Pacino sosem volt nős, előző párját, Beverly D’Angelót sem vette el, tőle pedig ikrei is születtek, Anton James és Olivia Rose. A filmsztárnak egyébként van egy harmadik gyermeke is, Julie Marie, aki Jan Tarrant tanárnővel való rövid kapcsolatából született.

Az örök agglegény olyan hölgyeket hódított meg az elmúlt években, mint Jill Clayburgh, Diane Keaton, Penelope Ann Miller és Kathleen Quinlan.