Elton John sírva hagyta el a színpadot - egy hang sem jött ki a torkán

 

A váratlan eset tüdőgyulladás következménye, de várhatóan emiatt nem kell lemondani teljes turnéját.

Koncert közben elment a hangja vasárnap Elton Johnnak, aki emiatt kénytelen volt megszakítani aucklandi fellépését.

"Teljesen elment a hangom. Nem tudok énekelni" - mondta a brit rocksztár amint könnyeivel küszködve lement a színpadról a közönség hatalmas ovációja közepette.

Elton John később Instagram-oldalán közölte, hogy korábban enyhébb tüdőgyulladást diagnosztizáltak nála, de ennek ellenére úgy döntött, megtartja a koncertet. "Teljes szívemből zongoráztam és énekeltem addig, amíg már nem jött ki énekhang a torkomon. Csalódott vagyok, nagyon felindult és sajnálom" - írta és megköszönte a közönségnek a csodálatos támogatást.

Csütörtöktől azonban folytatja új-zélandi turnéját. Az énekes jelenleg lábadozik, és orvosai szerint hamarosan rendbe jön. A keddi aucklandi koncertjét még lemondták, és szerdán sem lép fel, de csütörtökön már énekelni fog Aucklandben és a további hét előadását is megtartja Új-Zélandon.

Jacinda Ardern új-zélandi miniszterelnök megerősítette, hogy pár perccel a koncert előtt találkozott Johnnal, aki szemmel láthatóan nem volt jól. A kormányfő szerint "ami vasárnap este a színpadon történt, az Johnnak a közönsége iránti elkötelezettségét mutatja".

Szakértők szerint a világsztárnak enyhébb tüdőgyulladása van, ami egy bakteriális fertőzés következménye lehet.