Wonder Woman is a díjátadók között lesz az Oscar-gálán

 

Timothée Chalamet, Will Ferrell, Gal Gadot, Julia Louis-Dreyfus és Lin-Manuel Miranda is díjátadóként működik közre az Oscar-gálán, amit tíz nap múlva rendeznek meg Los Angelesben.

Gal Gadot (Fotó: MTI/EPA/Nina Prommer)

A 92. alkalommal megszervezett ceremónia producerei, Lynette Howell Taylor és Stephanie Allain kedden jelentették be azoknak a színészeknek a nevét, akik díjátadóként csatlakoztak a műsorhoz - írta a Variety.com.

Az újonnan megnevezett díjátadók között szerepel még Zazie Beetz, Mindy Kaling, Anthony Ramos, Mark Ruffalo, Kelly Marie Tran és Kristen Wiig is. Korábban már nyilvánosságra hozták, hogy a hagyományokhoz híven a színészi kategóriák tavalyi győztesei, Mahershala Ali, Olivia Colman, Regina King és Rami Malek adják majd át a díjakat az idei győzteseknek.

Timothée Chalamet (Fotó: Getty Images)

Az amerikai filmakadémia díjátadó gáláját február 9-én, vasárnap tartják a Los Angeles-i Hollywood and Highland Center Dolby Színházában. A ceremóniát az ABC tévécsatorna közvetíti élőben Észak-Amerikában, de további 225 országban és térségben is láthatják a nézők.