Jégvarázs nélkül Oscar-gála sincs - bejelentették a fellépőket

 

Idina Menzel a tavaly mozikba került második rész betétdalát adja elő, de Elton John is a zongorája mellé ül a február 9-én megrendezésre kerülő gálán.

Elton John brit popikon és Idina Menzel amerikai musical-előadó is fellép a február 9. Oscar-gálán.

Az amerikai filmakadémia közlése szerint Elton John a Rocketman című életrajzi filmjében elhangzó, Oscar-díjra jelölt dalát, az I’m Gonna Love Me Againt adja elő, Idina Menzel pedig a Jégvarázs 2. című film betétdalát, az Into The Unknownt.

Idina Menzel (Fotó: Getty Images)

A legjobb dal kategóriában jelölt három másik díjvárományos számot is előadják az est során. Cynthia Erivo színésznő-énekesnő a Harriet című drámából a Stand Up című dalt, Randy Newman az I Can’t Let You Throw Yourself Away című slágert a Toy Story 4-ből, Chrissy Metz pedig az I’m Standing With You-t adja elő az Áttörés című filmből.

A gálán fellép emellett Questlove amerikai rapper és Eímear Noone ír karmester és zeneszerző is. Az amerikai filmakadémia 92. díjátadó ceremóniáját február 9-én, vasárnap este rendezik a hollywoodi Dolby Színházában. A műsort az ABC televízió élőben közvetíti, és további 225 országban és térségben is látható majd.