Ezt a Jóbarátok fotót még senki sem látta - Courteney Cox különleges pillanatba avatta be követőit

 

A szereplők továbbra is sínen tartják a nosztalgia vonatot.

Éppen tizenhat év telt el azóta, hogy a Jóbarátok stábja leforgatta a széria utolsó részét, ami egy igen nehéz és érzelmes nap volt Lisa Kudrow, Matthew Perry, Jennifer Aniston, David Schwimmer, Matt LeBlanc és Courteney Cox számára.

Bár sokszor meséltek már a szereplők 2004. január 23-ról, eddig még nem mutatta meg senki azt a fotót, mely az utolsó forgatás előtt együtt töltött, közös ebéden készült. A Just Jared kiszúrta, hogy Aniston meghatódott emojikkal kommentálta a régi fotót, mely keserédes emlékeket idéz az azóta is szoros kapcsolatot ápoló “Jóbarátokban”.

Néhány hónapja az HBO Max és a WarnerMedia Entertainment is lenyilatkozta, hogy dolgoznak valamin a szereplőkkel, ami nagy durranás lehet. Bár azt továbbra is állítják, folytatás szóba sem jöhet, mégis készültek valamiféle közös projektre, amiről alig néhány napja derült ki, hogy egyelőre felfüggesztik. A hírek szerint pénzügyi nézeteltérés alakult ki a szereplők és a producerek között, ami miatt azelőtt, hogy az eredeti tervek valóban létre jönnek, jelenleg egy óriási “ha” díszeleg.