Kinek kell Meghan, ha Katalin hercegné így tündököl?

 

Lenyűgöző vörös ruhája ismét a címlapokra került.

Meghan hercegné kihagyta a családi perpatvart, Kanadában kivárta kisfiával Archie-val, hogy férje, Harry herceg megtárgyalja a nagymamával, Erzsébet királynővel, hogyan függetlenedhetnek a kötelességektől. Miután az uralkodó rossz szájízzel, de jóváhagyta a párnak a kiválást, Harry hétfőn este már vissza is utazott Kanadába, hogy megkezdhesse az “átlagos” polgári életét.

A briteknek eddig két kedvenc hercegnéje volt, azonban úgy tűnik, hamar visszaáll majd a korábbi rend, amikor Katalin volt az etalon.

Vilmos herceg és Katalin hercegnén nem látszódott, min megy most át a királyi család (Fotó: Getty Images)

Vilmos és felesége, egyébként úgy viszik a hátukon a jelen törékeny szituációban a “családi bizniszt”, mintha semmi nem történt volna, ezzel pedig ki is vívják maguknak az elismerést.

Katalin kifogástalan volt, mint mindig (Fotó: Getty Images)

Hétfőn a pár az Anglia-Afrika Befektetési Találkozón képviselte a királynőt, ahol a háromgyermekes anyuka egy Needle & Thread ruhában nyűgözött le mindenkit. A csillogó darab hercegnéhez méltó volt, és kiegészítőit is hibátlanul választotta meg, a piros Gianvito Rossi magassarkút, és a vörös köves Soru márkájú ékszereket -számolt be róla az E! magazin.