Végre Whitney Houston is bekerül a Rock & Roll Hírességeinek Csarnokába

 

Az idén hat legendás zenész kerül beiktatásra, köztük a Depeche Mode is.

Whitney Houston, T. Rex és a Depeche Mode is bekerül 2020-ban a Rock & Roll Hírességeinek Csarnokába.

Az idei új hírességek között szerepel még Notorious B.I.G., a Nine Inch Nails és a The Doobie Brothers is. A hat beiktatandó tagot 16 jelölt közül választották ki. Az ünnepélyes beiktatásra májusban kerül sor Clevelandben.

A szerdai bejelentés szerint Bruce Springsteen producere, Jon Landau különdíjban részesül, az Ahmet Ertegun-díjat kapja. Ezzel az elismeréssel tüntetik ki a Ticketmaster és a Live Nation Entertainment korábbi főnökét, Irving Azoffot is – írja a BBC. A Rock & Roll Hírességek Csarnokába azok kerülhetnek be, akik több mint 25 éve adták ki első albumukat.

Whitney Houston, aki 48 évesen 2012-ben hunyt el, minden idők egyik legsikeresebb amerikai énekesnője volt, színésznőként is elismerték. I Will Always Love You című száma 14 hétig vezette a toplistát, több mint 20 millióan vásárolták meg, amivel rekordot állított fel a női előadók között.

A Depeche Mode a nyolcvanas évek elején tört be a zenei világba, olyan híres felvételei vannak, mint a Personal Jesus és az Enjoy the Silence.

A 35. beiktatási ceremóniát május 2-án rendezik meg a Rock & Roll Hírességek Csarnokában.