Dwayne Johnson ölében bébi Yodával megnyerte a hét posztja címet

 

Amin ez a kis lény szerepel, az biztos, hogy lájkok tízezreit kapja.

Az internet hetek óta egy apró kis lényért rajong, mégpedig a Disney+ gondozásában készült The Mandalorian című sorozat bébi Yodájáért, akit azért hív így a világ, mivel a szériában egyelőre nem kapott saját nevet, “A gyermek” néven fut.

A Star Wars spin-off sorozat óriási sikerét egyértelműen a Yoda-féle apróságnak köszönheti, éppen ezért nem csoda, hogy az új részekkel csak sokszorozódnak a mémek a kis zöld manószerű lényről, aki mindenki szívét elrabolta.

Többek között Dwayne Johnsonét is, aki arra használta a kis lényt, hogy kollégájának és barátjának, Kevin Hartnak szúrjon oda. A két színész rendszeresen trollkodja a másikat, ezúttal a Sziklán volt a sor – számolt be az új felvonásról a CBR.

“Köszönöm mindenkinek a jó kívánságokat és a gratulációt! Alig várom, hogy ezt a kis apróságot hazavigyem és bemutassam a bátyjának” – írja posztjában Johnson, aki mellkasán a kis Yodával pózol, mintha csak új családtagot mutatott volna be rajongóinak. A poén persze, hogy a bátyó megjelölésében Kevin Hart szerepel, így már érthető, hogy miért is nevettek olyan jót a bejegyzésen a rajongók.

via GIPHY