A stáb kapta a nyakába a pezsgőt - ennyire kiszámíthatatlan a Golden Globe műsorvezetője

 

A kiszámíthatatlan brit komikus miatt, mindenki rettegni fog a széksorok között.

Újra a sértő vicceiről ismert brit komikus vezeti a Golden Globe-ot

Ricky Gervais személye két dolgot garantál: fergeteges humort és sértettséget.

Ötödik alkalommal kap megbízást a brit színész-rendező, a stand-upjairól is ismert Ricky Gervais, hogy levezesse a 77. Golden Globe díjkiosztó gálát.

2010, 2011, 2012 és 2014 után eltelt egy kis idő, nem véletlenül. Az itthon az eredeti BBC-s Hivatal, valamint a Futottak még című filmsorozataival is ismertté vált Gervais ugyanis nem ismer se istent, se embert, amikor poénokat kell mondania. Kapott már tőle meredek beszólást Mel Gibson, Tim Allen, Johnny Depp, de en bloc egész Hollywoodot is lejáratta már, mondván, amikor körülnéz a vendégek között, megannyi új felvarrt arcot lát.

Az egyébként a színészekkel jó barátságot ápoló Gervais még azt is megengedte magának, hogy úgy konferálja fel a 69. Globe-ot, hogy az elsőszámú humorista vezeti a második számú filmes gálát a harmadik számú tv-csatornán a sorban, majd ezt gyorsan megalázásként a negyedikre módosította, azaz a kenyéradóival is igencsak éles szokott lenni a nyelve.

Miután folyton azt nyilatkozta, hogy soha többé nem vezet gálát, így meglepő, hogy ismét őt kérték fel. Csakúgy meglepődött a promóciót készítő tv-stáb is, amint a megbeszéltekkel ellentétben Ricky váratlanul lelocsolta őket pezsgővel a felvétel alatt – írja cikkében a Hollywood Reporter.

Nagyjából ennyire kiszámíthatatlan a brit komikus, akitől mindenki rettegni fog a széksorok között január 5-én.