Tíz év után újra összeáll a Pussycat Dolls

 

Egy brit turné erejéig ismét együtt lépnek fel a lányok.

Nicole Scherzinger, Ashley Roberts, Kimberly Wyatt, Carmit Bachar és Jessica Sutta. Öt hölgy, akik mindig is alkották az angol Pussycat Dolls legénységét, most újra hadrendbe állnak, hogy jövőre egy nagyszabású turné keretében ismét meghódítsák az Egyesült Királyságot és Írországot. Melody Thornton az egyetlen, aki nem vállalta a projektet – tudta meg a Dailymail.

A tíz évvel ezelőtti feloszlás sem igazi feloszlásnak indult, inkább csak jött a szokásos egyéni ambíciók szólókarrier formájában történő kiélése, de aztán kicsit elszaladt az idő. De hogy a történet ne legyen ennyire szép, tudni kell azt is, hogy a lányok akkoriban komoly harcot vívtak az alkohollal és emelett volt, akinek érkezési zavarai voltak.

Az inspiráció a visszatérésre pedig nem máshonnan, mint a Spice Girls sikeres újjáalakulásából fakadt, ahogyan azt a csapat tagjai el is ismerték.

„Inspiráló volt látni a Spice Girls visszatérését, és amikor eldöntöttük mi is, komolyan kezdtük venni a feladatot. A jövő évi turnéra az elmúlt években már megkezdtük a felkészülést.” – mondták a lányok.