Agyvérzése után először nyilatkozott a család Catherine Deneuve állapotáról

 

Az orvosok szerint jó eséllyel, maradandó károsodás nélkül fel fog épülni a filmcsillag.

Jól reagál a kezelésre és pihen Catherine Deneuve, akinél a hét elején egy forgatás közben agyi érkatasztrófa alakult ki – jelezte péntek este a 76 éves francia filmsztár környezete.

Catherine Deneuve francia színésznő (MTI/EPA/Olivier Anrigo)

„Ahogy korábban jeleztük, nincs mozgási zavara. Pihen, amíg minden vizsgálatot elvégeznek rajta” – idézte az AFP francia hírügynökség meg nem nevezett forrását.

„Jól reagál a kezelésre. Az szélütés tényleg korlátozott volt. Nagy szerencséje volt, mert nagyon gyorsan kezelésbe vették abban a kórházban, ahol rosszul lett forgatás közben” – tette hozzá a forrás.

Catherine Deneuve kedd délután lett rosszul egy párizsi kórházban, ahol Emmanuelle Bercot színésznő-rendező De son vivant című filmjének egyik jelentét forgatták. A filmsztárt a forgatás helyszínéül szolgáló kórházban azonnal ellátták, majd egy másik kórházba átszállították – erősítette meg az AFP forrása a Le Parisien című napilap értesülését.

A család szerdán annyit közölt, hogy a filmszínésznőnél nagyon korlátozott és így visszafordítható az agyvérzés jelentkezett és természetesen egy ideig pihennie kell.

Catherine az elmúlt hetekben folyamatosan dolgozott a De son vivant című új film forgatásán, amely egy rákban szenvedő férfi (Benoit Magimel) és a Catherine Deneuve által alakított anyja története. Az október 11-én kezdődött és kilenc hétre tervezett forgatás nem állt le Catherine Deneuve rosszulléte óta, a stáb szerint jelenleg azokat a jeleneteket forgatják, amelyekben a színésznőnek nincs szerepe.