Jason Momoa rettenthetetlen, vagy teljesen elment az esze? Elképesztő videót posztolt!

 

A szerepei szerint bátor színész a filmvásznon kívül sem ijed meg semmitől.

Aquaman, Khai Drogo, csupa rettenthetetlen karakter, melyeket a hawaii-i színész, Jason Momoa formázott meg a közelmúltban. Persze, nem elég az ilyesfajta szerepekhez a színészi képesség, muszáj, hogy fizikálisan is fitt legyen az ember, hiszen nem oldhat meg minden veszélyes jelenetet kaszkadőr. A harmadik fontos követelmény pedig lehet a bátorság is.

Nos, úgy tűnik, Jason Momoa ennek sincs híján, ugyanis az Apple TV egyik showműsorában beszélt arról, hogy milyen érzés volt találkozni, sőt, dolgoznia egy hatalmas barnamedvével. „Úgy kellett gyakorolnom, hogy harcolni fogok vele egy jelenetben. 2 méter 70 centis volt, és szépen lassan közel kellett engednem magamhoz, hogy kommunikálni tudjak vele.” – idézte fel a medvével való első találkozást a Hollywoodlife.

Az ismerkedés egyik legcukibb jelenete azonban az volt, amikor Momoa a saját Instagram-oldalára kietette azt a videót, amin egy keksszel kenyerezi le az állatot. Persze a cukiságot otthonról, egy kényelmes fotelből lehet igazán átélni, a helyszínen minden bizonnyal mindnyájan rettegtünk volna. Jason Momoa azonban a világ legtermészetesebb módján, szájból etette a mackót.

Azonban állatkerti próbát, senkinek sem javasolunk!