Halle Berry tervezte ruhákkal csábít az élelmiszerlánc

 

Hazánkban is elérhető lesz az Oscar-díjas színésznő kollekciója az Aldi üzleteiben.

November 3-án érkezik a Halle Berry nevével fémjelzett ruhakollekció az ALDI magyarországi üzleteiben. A kínálatban pólók, blúz, ruha, kardigán, farmer, sál és női táska található, a divatra fogékony vásárlók igényeire szabva.

Mint közleményükben írják, az üzletlánc nem először fog össze világsztárral, 2017-ben Anastacia segítségével debütált a Music Loves Fashion kollekció. Az ismert énekesnőt idén egy Oscar-díjas színésznő, Halle Berry váltja, akinek megjelenése nem csupán a filmekben stílusos.

Halle örömmel vállalta a felkérést, és az ALDI-val közösen tervezte meg a „blue motion by Halle Berry” kollekciót, amelynek minden darabja hűen tükrözi a színésznőre jellemző letisztult, ámde izgalmas stílust. Az egyes ruhadarabok kényelmes, puha anyagokból készültek, és sokféleképpen variálhatók.

„A divat nagyon fontos szerepet játszik az életemben. Olyan, könnyen viselhető kollekciót szerettem volna tervezni, amely jó minőségű elemekből áll, és mindenki számára elérhető. Ezek a ruhák egyszerre lazák és kifinomultak, tökéletesen tükrözik a stílusomat. Nagyon izgatott vagyok a kollekcióval kapcsolatban, és remélem, a vásárlók olyan örömmel viselik majd, mint amilyen örömöt nekem a megtervezése okozott” – mondta a színésznő a bemutató kapcsán.

A „blue motion by Halle Berry” kollekciója Magyarországon november 3-ától érhető el a készlet erejéig.