Egy Versailles ihlette kastélyban ment férjhez Jennifer Lawrence

 

Az esküvőn részt vett többek között Emma Stone és Adele is.

Szeptemberben futótűzként terjedt el a hír a sajtóban, hogy Jennifer Lawrence egy egyszerű blézerben és farmerban kimondta az igent vőlegényének a New York-i Városházán. Hogy a polgári esküvő valóban akkor zajlott-e lett azt azóta sem erősítette meg a pár, azonban a hétvégén 150 fős vendégsereg előtt most valóban összeházasodtak a szerelmesek.

Jennifer és Cooke Maroney egy Rhode Islanden található 1894-ben épült kastélyban mondta ki az igent, melyet Richard Morris Hunt épített XIII. Lajos Versaillesben található vadászháza alapján -olvasható a People cikkében.

A vendégek között természetesen ott voltak a színésznő híres barátnői is, Adele, Amy Schumer, Emma Stone, Ashley Olsen és Kris Jenner is. A menyasszonyról egyelőre nem jelent meg fotó lélegzetelállító fehér ruhájában, melyről egyelőre annyit lehet tudni, hogy a Dior divatház egyik különleges darabja volt.

A színésznőt az év elején jegyezte el a művészeti galériában dolgozó Maroney. Lawrence egyébként a kapcsolatáról adott első interjúban úgy fogalmazott, hogy korábban nem igazán tudta elképzelni magát férjes asszonyként, de a találkozás párjával megváltoztatta a dolgokat.

„Mikor megkért, először sorra vettem a fontos dolgokat. Hogyan érzek? Kedves? Szeretetreméltó? Tudom, hogy ez bután hangzik, de ő az igazi, azért, amilyen. Ő a legcsodálatosabb ember, akivel valaha találkoztam, és megtisztelőnek érzem, hogy én is Maroney leszek” – nyilatkozta.