Selma Blair emberfeletti küzdelmet folytat gyógyíthatatlan betegségével

 

A lehetőségei korlátozottak, így a kemoterápia az egyetlen módja, ami talán javíthat gyorsan romló állapotán.

Selma Blair kemoterápiával küzd súlyos betegsége ellen, mely drasztikus kezelésről először nyilatkozott – írja a Just Jared. A színésznő tavaly októberben közösségi oldalán jelentette be, hogy orvosai szklerózis multiplexet diagnosztizáltak nála, a nyáron pedig egy orvosi csapat megkezdte három hónapos kezelését, mely komoly javulást eredményezhet az állapotában.

Ez azonban jelenleg még nem következett be, de a színésznő igazán kitartó, annak ellenére is, hogy az eredetileg rákos betegséggel küzdőknél is erősebb dózisú terápián esik át.

“A betegségem gyógymódjai nálam nem hatottak, gyorsabban romlott az állapotom, mint, amit én el tudtam volna fogadni. Úgy döntöttem, hogy ezt is megpróbálom. Hogy miért hagyom, hogy ez a szörnyű gyógyszer a testembe kerüljön, mert egyszerűen elfogytak a lehetőségeim” – nyilatkozta Selma a TIME 100 Health Summit rendezvényén Dr. Oznak.

A színésznő még a terápia előtt leborotválta a haját, melyet büszkén fel is vállalt, ezzel pedig a hasonló betegséggel küzdők példaképe lett.