A The Crown színésznője olyan tökéletes Diana hercegné, hogy a szemünknek is alig hiszünk

 

Emma Corrin tényleg nagyon hasonlít az elhunyt hercegnére.

Tavasz óta lehet tudni, hogy A korona (The Crown) című sorozat megtalálta a színésznőt, aki Diana hercegnét alakítja majd a képernyőn. A Netflix királyi drámájában, Emma Corrinra osztották Lady Diana Spencer szerepét, aki a napokban meg is kezdte a forgatást – számolt be róla a People magazin.

A castingosok valóban elképesztő munkát végeztek, ugyanis a hercegné korabeli ruháinak másolataiban, valamint akkori frizurájával, Emma szakasztott Diana. Jelenleg Malagában forog a sorozat negyedik évada, a lesifotók pedig igazán meggyőzőek, mintha csak a szemünk káprázna. A színésznőt abban a rózsaszín pöttyös ruhában kapták lencsevégre, amelynek eredetijében Diana 1983-ban ausztráliai utazásán hengerelt le mindenkit.

Nem ezek az elsők fotók, amelyeken Emma a megszólalásig hasonlít Vilmos herceg és Harry herceg elhunyt édesanyjára, néhány napja fehér ingruhában, balerina cipőben és a Diana védjegyévé vált bubifrizurával lépett a kamerák elé, mellyel ő lett az eddig legjobban „eltalált” színésznő a sorozat történetében.