Jennifer Lopez smink nélkül - ekkora a különbség, ha nincs rajta több réteg festék

 

Ő az a sztár, aki nem fél természetesen az utcára lépni.

Egy híresség – persze ha kiváltképp a pop- és filmkultúrában szerzett magának hírnevet – egyszerűségével sokszor több rajongót tud maga mellé állítani, mintha folyton kifogástalanul mutatkozna.

Leginkább pedig az tud követőket maximalizálni, aki mindkét énjét ki tudja mutatni, azaz elegáns és dögös, ha a helyzet úgy kívánja, de le is tud menni a sarki fűszereshez egy doboz tejért egy melegítőben.

Nos, Jennifer Lopez a legkitűnőbb példa erre a kategóriára. A Wall Street pillangói sztárja rengeteg protokoll eseményem mutatta már meg szépségét és bombázó alakját szebbnél szebb ruhában, most viszont copfba fogta a haját, és smink nélkül lépett ki New York utcáira, ahogyan az a Hollywoodlife képein is látszik.

Még aznap sminkben és alakkövető piros ruhában (Fotó: Getty Images)

Na, jó, nem éppen tejért szaladt le, hanem egy készülő vígjáték, az Owen Wilsonnal forgó Marry Me forgatási szünetében lépett le a stábtól, de a sportcipő, leggings, pulcsi kombináció egyáltalán nem zavarta abban, hogy az utca emberével összefusson.

Jent egyre többször emlegetik, mint az Oscar-díj várományosát a Wall Street pillangóiban megformázott Ramona szerepéért.