Angelina Jolie: A Braddel való szakítás után elvesztettem önmagam

 

A francia Madame Figarónak nyilatkozott először ilyen mélységében a válásról.

Talán ennyire még nem tárulkozott ki a 44 éves amerikai színésznő, Angelina Jolie a Brad Pitt-tel való válásáról, mint ahogy azt tette a napokban a francia Madame Figaró nevű magazinnak.

Shiloh Nouvel Jolie-Pitt, Vivienne Marcheline Jolie-Pitt, Angelina Jolie, Zahara Marley Jolie-Pitt, és Knox Leon Jolie-Pitt (Fotó: Getty Images)

„Nem tudom, mit tartogat a sors még számomra, de abban bizonyos vagyok, hogy vissza kell térjek a gyökereimhez, vissza kell térjek önmagamhoz” – idézte a Hollywoodlife a színésznőt, majd így folytatta: „A szakítás után elvesztettem önmagam”.

Ezek után egyre erősebb szóképeket kezdett használni. „Mély fájdalom és szomorúság lett úrrá rajtam. Beteg lettem. Aztán bekapcsolt bennem az alázat az életem és a gyerekeim felé, és rögtön kevésbé volt jelentősége a lelki nyomoromnak. Újra meg kellett tanuljam felfedezni a mindennapos örömöket, amiben a gyermekeim sokat segítettek.” – vallott őszintén Angelina Jolie.

„Amiken átmentem, és amiket aztán helyre tudtam tenni magamban, megnyugvást okoztak, és szerencsésnek kezdtem érezni magam pusztán azért, mert élhetek.”