Csak semmi glamour - Jennifer Lawrence farmerben ment férjhez

 

Más vásárolni megy ilyen szettben...

A Page Sixnek nyilatkozó szemtanú szerint Jennifer Lawrence hétfőn feleségül ment párjához, Cooke Maroney-hoz a New York-i Városházán. A lap fotói szerint a pár két testőrrel és egy fotóssal érkezett a különleges alkalomra, melynek egyébként biztosan nem a ruháik adták meg a romantikáját, mivel Jen egy farmerben és szürke blézerben, míg kedvese egy fehér pólóban érkezett.

“Amikor elmész a városházára a házassági engedélyedért, és a szemed láttára sétál be Jennifer Lawrence, hogy férjhez menjen. Igen srácok, a városháza nagyon klassz hely” – idézte a magazin a bennfentest.

A színésznőt az év elején jegyezte el a művészeti galériában dolgozó Maroney. A színésznő egyébként a kapcsolatáról adott első interjúban úgy fogalmazott, hogy korábban nem igazán tudta elképzelni magát férjes asszonyként, de a találkozás párjával megváltoztatta a dolgokat.

„Mikor megkért, először sorra vettem a fontos dolgokat. Hogyan érzek? Kedves? Szeretetreméltó? Tudom, hogy ez bután hangzik, de ő az igazi, azért, amilyen. Ő a legcsodálatosabb ember, akivel valaha találkoztam, és megtisztelőnek érzem, hogy én is Maroney leszek” – nyilatkozta.