Minden várakozást túlszárnyal - így néz ki Emma Stone Szörnyella de Frásztként

 

Modern, mégis klasszikus, a sminkmesterek és a stylistok kitettek magukért.

Lassan négy éve jelentette be a Disney, hogy saját filmet kap a kutyák ősellensége, Szörnyella de Frász, így érthető, hogy a 101 kiskutya rajongók már alig várják az élőszereplős végedményt – írja a Harper’s Bazaar.

 

A szerepet egyébként Emma Stone kapta, aki az első karakterfotó alapján tökéletes választásnak tűnik. Szinte alig ismerni rá, de nem is baj, ha nem a Könnyű nőcske című film vörös vadócát látjuk benne. A történet az 1980-as években játszódik majd, némi punk színezettel, valamint épp olyan különálló mozi lesz, mint Angelina Jolie Demónája.

A karaktert a gyermekkönyvíró, Dodie Smith alkotta meg az 1956-os 101 kiskutya című történetéhez, melyhez a Disney öt évvel később elkészítette a ma már klasszikusnak számító rajzfilmet, amit az első és a második élőszereplős mozifilm 1996-ban, majd 2001-ben követett. Utóbbiban Glenn Close alakította a főgonoszt, őt váltja most Emma. Premierdátumot 2021. május 28-ra tűzte ki a stúdió. A Cruella című moziban olyan sztárok tűnnek majd fel, mint Emma Thompson, Paul Walter Hauser, és Joel Fry.