Tarantino a korhatáros Star Trek rendezésére készül

 

Ez lehet az utolsó film, amit rendezőként jegyez.

„A Paramount stúdió őrült lenne, ha nem hagyná Tarantinót, hogy ő rendezze a következő Star Trek-filmet” – mondja Karl Urban, a széria egyik főszereplője, aki dr. Leonard McCoyt alakítja az Enterprise űrhajó fedélzetén.

Quentin Tarantino amerikai filmrendező (MTI/AP/Invision/Richard Shotwell) Quentin Tarantino amerikai filmrendező (MTI/AP/Invision/Richard Shotwell)

„Ha Tarantino lenne a következő rendező, az fenomeális lenne – mondta Urban a Huffington Postnak. – Ő napjaink egyik legizgalmasabb rendezője, és ha Star Treket akar rendezni, akkor zöld utat kell neki adni. Természetesen jómagam is örülnék, ha része lehetnék a projektnek.”

Tarantino egyelőre nem döntött. Csak az biztos, hogy tíz filmnél megáll. A jelenlegi, Volt egyszer egy Hollywood című filmje a kilencedik rendezése, és még nem tudni, hogy mi lesz az életmű befejező alkotása. Az új, korhatáros Star Trek forgatókönyve mindenesetre már készen van, és Tarantino a következő hetekben dönti el, beszáll-e a projektbe.

Még nem tudja, milyen filmmel szeretne elköszönni a rendezéstől, dereng a láthatáron egy harmadik Kill Bill mozi, de kedve lenne még egy jó kis horrorhoz is.