Jamie Foxx erre a vonzó énekesnőre cserélte Katie Holmest

 

Eddig csak pletyka volt a szakítás, de Jamie láthatóan már továbblépett.

Jamie Foxx és Katie Holmes kapcsolata néhány hónapja a múlté. A színész először februárban, egy Oscar-gála utáni afterpartin hintette el, hogy szakított Tom Cruise exével. A pár állítólag 2013 óta volt együtt, kapcsolatukat azonban azért óvták annyira a nyilvánosságtól, mert Katie és Tom válásában volt egy titkos 4 éves záradék, mely szerint a színésznő nem mutatkozhatott új férfival.

Jamiet ezután nem mással, mint a Gossip Girl szépségével, Jessica Szohrral hozták hírbe, mindketten részt vettek a Mercedes-Benz, a Vanity Fair és Beyoncé és Jay-Z buliján. Aztán hetekig semmi hír nem érkezett a az állítólagos szakításról, míg nem áprilisban, ismét kéz a kézben sétálgatva kapták lencsevégre Foxxot és Holmest. A se veled, se nélküled kapcsolatot azonban mostanra végleg lezárták, ennek bizonyítéka, hogy Jamie-t már új barátnőjével, Sela Vave énekesnővel fotózták le pénteken.

A páros június óta sok időt tölt együtt, mindenesetre a Just Jared szerint a lehetőség megvan rá, hogy munkakapcsolatról van szó.