Megdöbbentő részletek: kitálalt Miley Cyrus barátnője a valódi Liam Hemsworth-ről

 

Úgy tűnik, nem csak Miley volt a hibás a házasságuk kudarcáért.

Alig telt el öt nap azóta, hogy Miley Cyrus és Liam Hemsworth sajtósa a People magazinnak eljuttatott közleményében tudatta a világgal, hogy a sztárpár a szakítás mellett döntött.

Miley Cyrus és Liam Hemsworth (Fotó: Rex Features)

Miley Cyrus és Liam Hemsworth (Fotó: Rex Features)

“Folyamatosan fejlődő és változó egyénekként arra jutottak, hogy most önmagukra és a karrierjükre szeretnének koncentrálni. Közös kedvenceiknek ezentúl is legjobb gazdáik szeretnének maradni. Továbbá kérik, hogy mindenki tartsa tiszteletben a magánéletüket ebben az átmeneti időszakban” – szólt a meghökkentő bejelentés.

Az akkor megszólaló bennfentes úgy festette le a képet, miszerint az eltávolodás volt a fő ok, karrierjük ugyanis a világ más-más városaiba szólította őket, emiatt pedig hónapok óta nagy volt közöttük a feszültség. Most azonban Miley egyik barátnője a TMZ-nek meghökkentő részleteket árult el a valódi Liam Hemsworth-ről, hogy a nyilvánosság ne Miley-t hibáztassa a kapcsolat kudarcba fulladásáért.

“Mindenki azt hiszi Miley-ról, hogy problémás, éretlen, kemény csaj. Miközben Liam a cuki, szörfös, ausztrál pasi, holott ő az, aki álladóan a haverokkal bulizik, sokat iszik, és a tudatmódosító szerekre se mond nemet. Miley úgy gondolta, ebből már ki kellett volna nőnie” – idézi a forrást a magazin.

Valóban nehéz ezt elképzelni Liamről, de senki sem tudhatja mi történik a zárt ajtók mögött, így az ítélkezést hagyjuk akkorra, amikor a pár készen áll mesélni a szakításról.