Senki nem számított rá, hogy ő is ott lesz Katy Perry esküvőjén

 

Évekig gyűlölték egymást, most közeli barátnők.

Taylor Swift és Katy Perry ismét barátkozik – derült ki még júniusban, amikor Katy egy tálca süteményt posztolt ki Instagramjára, melyet Taylor saját kezűleg sütött neki. Ezután az még hihetetlenebb tűnt több évnyi hidegháború után, hogy Perry szerepelt korábbi ellensége “You Need To Calm Down” című klipjében.

A két énekesnő barátsága az eltelt hetek alatt azonban újabb szintet lépett. A The Sun magazin számolt be róla, hogy Perry nem akármilyen gesztust tett Swift felé.

“Nagyon közel állnak most már egymáshoz. Katy őszintén reméli, hogy Taylor és kedvese, Joe Alwyn ott tudnak lenni az Orlando Blommal kötendő esküvőjén. Ettől egyértelműbb jele nem is lehetne annak, hogy tényleg a maguk mögött hagyták a múltat.”

Az olajágat egyébként még tavaly Katy nyújtotta át, ezután merült csak fel a videóklippes ötlet, aminek mindketten úgy látták csak értelmét, hogy valós kötelék alakul ki közöttük. A két posztár így többször is találkozott a forgatás előtt, a több órás beszélgetések alatt pedig kiderült, hogy több közös van bennük, mint gondolták, így ellenségekből barátnők lettek.