A következő lehet a Super Bowl legforróbb félidei show-ja - már kiszemelték a popdívát

 

Az énekesnővel az NFL az egyik legjobb döntést hozná meg, és vélhetően a Maroon 5 tavalyi csalódást okozó koncertje után, elsöprő lenne a siker.

Jennifer Lopez lehet a következő Super Bowl döntőjének fő fellépője, ezt pedig maga az énekesnő erősítette meg az Et Online-nak adott legfrissebb interjújában.

Jennifer Lopez. Fotó: Photoshot Jennifer Lopez. Fotó: Photoshot

"Igen, beszélünk róla. Ez tényleg nagy dolog, és most Miamiban lesz. Majd meglátjuk, ők hozzák meg a végső döntést" - ismerte el Lopez, aki bár meglepő, de ezelőtt még nem kapott felkérést a sportesemények legnagyobb durranására. Remélhetőleg a liga jól dönt, hiszen ahogy J. Lo. koreográfiáit ismerjük, igazán túlfűtött koncerttel lehetne számolni.

Miami egyébként azért is olyan fontos az énekesnő számára, hiszen jelenleg az az otthona, ott költözött össze vőlegényével, Alex Rodriguezzel.

Tavaly egyébként igen nehezére esett az NFL-nek megfelelő fellépőt találnia, végül azonban a Marron 5 elvállalta a show-t, ami sajnos nagy csalódás volt a nézőknek. Adam Levine hangja erőtlen volt, a mozgást sem vitte túlzásba, azt pedig, hogy a végén felső nélkül vonaglott, szintén csak a negatívom oszlopba sorolható.