A Trónok harca egyik legkedveltebb szereplőjének őse is szerepel majd az előzménysorozatban

 

George R. R. Martin izgalmas részletekkel örvendeztette meg a kíváncsi rajongókat.

Június közepe óta hivatalosan is forog a Trónok harca előzménysorozata az Észak-Írország fővárosában található Titanic stúdióban és a tengerparton. A sorozatról nem sok információt osztanak meg a készítők, most azonban a Trónok harca írója, George R. R. Martin árult el néhány izgalmas részletet az állítólag Bloodmoon címet viselő új show-ról.

George R. R. Martin. Fotó: MTI/EPA George R. R. Martin. Fotó: MTI/EPA

A sztoriról még mindig keveset tudni, de a már ismert történet előtt ötezer évvel lehet időben elhelyezni az új szériát, mely Westeros őslakosaira, az erdő gyermekeire összpontosít majd. S bár a Vastrón abban az időben még nem létezett, megannyi királyság uralta a világot.

"Ahogy megyünk vissza az időben, volt hogy kilenc királyság volt, még korábban tizenkettő, aztán visszaérünk oda, ahol 100 kisebb királyság volt. Ez az a korszak, amiről most szó van" - nyilatkozta Martin a Entertainment Weeklynek.

És mint kiderült, az egyik kedvenc, már ismert szereplőnk őse is szerepel majd a szériában.

"A Starkok ott lesznek, a Lennisterek azonban nem. Viszont Kaszter-hegy nagyon is létezik" - erősítette meg a HBO-val ezúttal is szorosan együttműködő író.

A női főszerepet Naomi Wattsra osztották, sőt A legendás állatokban, illetve így a Harry Potterben is szereplő Jamie Campbell Bower és Toby Regbo is csatlakozott a szériához. Előbbi a fiatal Grindelwaldot, míg utóbbi a fiatal Dumbledore-t alakította.