Ismét együtt forgat Meryl Streep és Nicole Kidman

 

Hollywood két Oscar-díjas csillaga a Netflix új filmjében kapott szerepet.

Oscar-díjas színésznők, Meryl Streep és Nicole Kidman főszereplésével készít filmet a Netflix a The Prom című Broadway-musicalből – írta a The Hollywood Reporter.

Nicole Kidman és Meryl Streep (Fotó: Getty Images/Frederick M. Brown) Nicole Kidman és Meryl Streep (Fotó: Getty Images/Frederick M. Brown)

A musical Bob Martin és Chad Beguelin könyvén alapszik, mely egy indianai diáklányról szól, akinek megtiltják, hogy a párját elvigye a nagy iskolai táncos ünnepélyre, ezért egy csapat hollywoodi sztár ellátogat a kisvárosba, hogy az igazságtalanság ellen harcoljon és saját megkopott hírnevét újrafényezze.

A filmben Streep a sztárok egyikét, Dee Dee Allent játssza, Kidman pedig Angie Dickinson veterán kórustagot. Felbukkan a vásznon Ariana Grande popsztár is. A musicalt Ryan Murphy, a Glee – Sztárok leszünk! című sorozat és az Ízek, imák szerelmek írója adaptálja filmre.

Nicole és Meryl az utóbbi hónapokban is együtt forgatott, mindketten szereplői a Hatalmas kis hazugságok című sorozat második évadának.