Kevin Costner egy óriási tévhitet cáfolt meg a Több mint testőrrel kapcsolatban

 

A film plakátján ugyanis nem is Whitney Houston szerepel.

A romantikus filmek poszterei manapság már nem olyan átütő erejűek, azonban az 1992-es Több mint testőr plakátja nagy siker volt, annak ellenére is, hogy mint kiderült, a film női főszereplője, Whitney Houston nem is szerepel rajta. A promócióhoz kiválasztott képen az a jelenet látható, amelyen Rachel Marront (Houston) testőre (Costner) az ölében menekíti ki a koncertjén kitört zavargás miatt. Ez azonban csak a látszat.

„Igazából ő nem is Whitney. A forgatás után ő hazament, a fotón dublőre láthatón, aki az arcát a vállamba temeti. Meg volt rémülve. Emlékszem én választottam ki a képet, aztán átküldtem a Warner Brosnak, hogy ez legyen a plakát. Annyira hangulatos volt, semmi beállított, profi felvétel” – nyilatkozta Kevin az Entertainment Weeklynek.

A producereknek egyébként nem tetszett az ötlet, mivel nem volt látható rajta Whitney arca, így küldtek a színésznek öt másik opciót, végül azonban Kevin mindenkit meggyőzött.

Tagadhatatlan, hogy fantasztikus volt a kémia Costner és Houston között a filmvásznon, s bár románcról nem volt szó, közel kerültek egymáshoz. A színész beszédet is mondott a díva 2012-es temetésén.