Eddig még nem látott jelenetekkel, újra a mozikba kerül a Bosszúállók: Végjáték

 

Újabb esélyt kap rá, hogy legyőzze az Avatart.

Nem lesz teljesen más a film, sőt egészen a stáblistáig egy másodpercnyi újdonságot sem fog felfedezni egy éles szemű rajongó, de míg az első bemutató után, mondhatni túl sok értelme nem volt megvárni a lepörgő stáblistát (kivéve annak, akit lázba hozott a kalapácshang), ezúttal megéri majd türelmesnek lenni.

Kevin Feige, a Marvel Studios elnöke, Chris Hemsworth ausztrál színész, Chris Evans, Robert Downey Jr, Scarlett Johansson, Jeremy Renner és Mark Ruffalo amerikai színészek (b-j) kézlenyomatuk megörökítése után a hollywoodi TCL Kínai színház előtt 2019. április 23-án (Fotó:MTI/EPA/Nina Prommer)

Kevin Feige, a Marvel Studios elnöke, Chris Hemsworth ausztrál színész, Chris Evans, Robert Downey Jr, Scarlett Johansson, Jeremy Renner és Mark Ruffalo amerikai színészek (b-j) kézlenyomatuk megörökítése után a hollywoodi TCL Kínai színház előtt 2019. április 23-án
(Fotó:MTI/EPA/Nina Prommer)

Kevin Feige, a Marvel stúdió elnöke a ScreenRantnek elárulta, hogy meglepetéssel készülnek a nézőknek:

„Nem bővített változatról van szó, de újra a mozikba kerül a film, egy kis marketinglökést adva neki, a végén pedig lesz pár meglepetés. Aki kivárja, az látni fog egy kivágott jelenetet, egy megemlékezést, és még néhány apróságot.”

Amerikában június 28-án kerül a mozikba ismét a film, mely az IGN információi szerint hét perc plusz tartalommal várja a nézőket, és aki előtt pedig megemlékezik a stúdió, az bizonyára Stan Lee lesz. Ezzel így a Végjáték újabb esélyt kap rá, hogy megdöntse az Avatar rekordját, mely a maga 2788 milliárd dollárjával, a legnagyobb jegybevételű mozi.