Taylor Swift új klipjében Ryan Reynoldsszal és Katy Perryvel erősít

 

Azaz csak többek között, ugyanis nem ők az egyetlen hírességek, akik szerepet vállaltak a videóban.

Sokakat meglepett néhány nappal ezelőtt, hogy Taylor Swift és Katy Perry, a popszakma örök cicaharcosai kibékültek, az pedig bizonyára még hihetetlenebbül hangzik, hogy Katy szerepet vállalt Taylor új, “You Need To Calm Down” című klipjében.

Perry, aki a 2019-es MET-gála afterpartijára méretes hamburgernek öltözött, ismét viselhette a bizarr jelmezt, ezúttal azonban társra is akadt a bolondozásban, Taylor ugyanis egy adag sültkrumpliként ölelte korábbi riválisát, örökre elásva ezzel a csatabárdot.

Swift klipjében egyébként hemzsegtek az egy-egy pillanatra feltűnő hírességek, de sokak szerint a legszánnivalóbb mindenki közül Ryan Reynolds, aki vélhetően ismét felesége, Blake Lively és közeli barátnője, Taylor áldozata lett, sokak szerint ugyanis ez az egyetlen magyarázat arra, hogy a filmsztár elvállalta a cameót.

Csak, hogy teljes legyen a lista, és hogy Ryan se érezze magát olyan egyedül, Swift rengeteg hírességet becserkészett az egyenlőséget támogató slágeréhez, a Just Jared szerint ugyanis feltűnik a videóban Ellen DeGeneres, Laverne Cox, Karamo Brown, Dexter Mayfield, Antoni Porowski, Ciara, RuPaul, Jonathan Van Ness, Jesse Tyler Ferguson, Justin Mikita, Bobby Berk, Tan France, Billy Porter, Adam Lambert, Todrick Hall, Hayley Kiyoko, Chester Lockhart, Adam Rippon, és Hannah Hart is. Az LMBT közösség jogaiért Taylor egyébként petíciót is indított a Change.org oldalon, melyet már százezrek alá is írtak.