A csaj nem jár egyedül című film szépsége 14 év után válik

 

Rachael Leigh Cook és Daniel Gillies közleményben tudatta a döntését.

Külön utakon folytatja Rachael Leigh Cook és Daniel Gillies – számolt be róla a Just Jared. A 39 éves színésznő, akit a Csaj nem jár egyedül című film egy csapásra világhírűvé tett, valamint 43 éves férje, akit pedig legtöbben a Vámpírnaplók című sorozatból ismerhetnek, csütörtökön Instagram oldalaikon osztották meg ugyanazt a közleményt:

Rachael Leigh Cook és Daniel Gillies (Fotó: Getty Images/ David Livingston)

Rachael Leigh Cook és Daniel Gillies (Fotó: Getty Images/
David Livingston)

“Hálásak vagyunk minden évért, amit együtt töltöttünk, és a sok ezer közös emlékért, de most közösen arra a döntésre jutottunk, hogy elválunk. A döntés nem volt egyszerű vagy éppen könnyű. Továbbra is szeretjük és tiszteljük egymást, mint szülőt, mint embert, mint művészt, és azon leszünk, hogy a következő években fenntartsuk kapcsolatunk legjobb részét.”

A párnak két gyermeke van, az ötéves Charlotte és a négyéves Theodore, főképpen miattuk arra kérik a sajtót és a rajongókat, hogy tartsák tiszteletben a magánéletüket a következő időszakban.

Rachael és Daniel 2003-ban találkozott egy Los Anbgeles-i bárban, kapcsolatuk hamar komolyra fordult, Daniel ugyanis öt hónap után megkérte kedvese kezét. Az esküvőjükre 2004-ben került sor.