Chris Pratt feleségül vette Arnold Schwarzenegger meseszép lányát

 

A pár nem vesztegette az idejét, egy év után kimondta az igent.

Éljen az ifjú pár! Egy szűk körű és romantikus ceremónián örök hűséget fogadott egymásnak a hétvégén Chris Pratt és Katherine Schwarzenegger – számolt be róla a People magazin, akik már néhány részletet is tudnak a szombati menyegzőről.

A pár a kaliforniai Montecitóban mondta ki az igent a család és néhány barát jelenlétében. A helyszín buja virágoskertre emlékeztetett, ezzel pedig igazán romantikus miliőt teremtettek meg. A hivatásos fotóson kívül az egész család végigdokumentálta a nagy eseményt, úgy az ara édesanyja, Maria Shriver, mint a büszke örömapa, Arnold Schwarzenegger.

Ami a fogadást illeti, kizárólag helyi termelők finomságaiból készültek a felszolgált ételek. Igazán könnyed, nyári menü várta a vendégsereget, főképpen alakkímélő fogásoktól roskadoztak az asztalok.

“Tegnap volt életünk legszebb napja, férj és feleség lettünk. Köszönjük a családunknak és a barátainknak, akik mellettünk voltak a nagy napon, valamint Giorgio Armaninak, aki megtervezte életem legszebb ruháját és Chris öltönyét” – olvasható az újdonsült feleség vasárnapi posztjában, melyhez az első fotót is megosztotta a különleges napról.