Négy év után szakított Bradley Cooper és Irina Shayk

 

Kapcsolatukból egy gyermek született.

Minden tündérmese véget ér egyszer, és ez nincs másképp Hollywoodban sem! Egyelőre bővebb információt nem tudni, de annyi bizonyos a Hollywoodlife magazin állítása szerint, hogy a 44 éves színész-rendező és 33 éves kedves immár nem alkot egy párt. Jelenleg a kétéves Lea láthatása van napirenden kettejüknél.

Irina Shayk és Bradley Cooper (Fotó: Getty Images)

Irina Shayk és Bradley Cooper (Fotó: Getty Images)

Június 3-án a Page Six megszellőztette, hogy gond van az édenben, de úgy látszik egészen gyors lefolyású lett a dolog. Már tavaly októberben ugyan szóltak arról hírek, hogy Bradley nem iszik, és belevetette magát a spiritualitásba, illetve, hogy Irina már akkor a szakítást fontolgatta, de aztán végül ezek téves pletykának bizonyultak.

Hogy a kapcsolat tönkremenetelében mekkora szerepet játszott a Csillag születik című film, és főszereplője, Lady Gaga, azt nem tudni, de ha egyébként sem volt rózsás a viszony, nem lepődnénk meg, hogyha a sok pletyka csak még inkább elsodorta volna egymás mellől a párt.

Irinát mellesleg egészen kemény fából faragták, hiszen közvetlen azután, hogy kiszivárgott a szakítás híre, ahelyett, hogy bezárkózott volna, Leával elment egy Los Angeles-i művészeti stúdióba, nem különösebben érdekelte őt a sok lesifotós.