Keanu Reeves nem hiába a rajongók kedvence – egy szívhez szóló történet rá a bizonyíték

 

Nem sok világhírű sztár mondhatja el magáról, hogy ilyen kedves a rajongóival.

A hét egyik legbájosabb története Keanu Reeveshez kötődik, akiért nem hiába rajonganak annyian, ugyanis egy csupa szív ember. Történt ugyanis, hogy James Dator sportújságíró közösségi oldalán több posztban számolt be a színésszel való találkozásáról, mely sebesen el is terjedt az interneten, Kenau pedig a sztori által megkapta a világ legkedvesebb embere jelzőt.

Keanu Reeves (Fotó: Getty Images/Dave J Hogan)

Keanu Reeves (Fotó: Getty Images/Dave J Hogan)

Keanu új filmjét, a John Wick 3-at óriási sikerrel játsszák a mozikban, Dator pedig, aki gimisként a helyi mozi kasszájában dolgozott most megosztotta a 2001-ben vele történteket. Keanu épp a Mátrixot forgatta a környéken, amikor egyik nap betért megnézni Johnny Depp A pokolból című filmjét. A kasszában ülő James felismerte a színészt, és azt tette, amit minden 16 éves tett volna:

“Felajánlottam neki az alkalmazotti kedvezményemet, melyhez alá kellett volna írnia egy dokumentumot, így meg lett volna az aláírása. Ő azonban rávágta, hogy nem dolgozik itt, elutasítva ezzel a felajánlást” – olvasható a People magazin által is megosztott posztban.

James ezután azzal ostorozta magát, hogy elszalasztott egy nagy lehetőséget, de nem sokkal később kopogtattak az iroda ajtaján, és meglepetésére a színész állt vele szemben. Egy nyugtát adott át, melyen az aláírása szerepelt. Bocsánatot kért, mert csak később esett le neki, hogy a srác valójában az autogramját szerette volna.

Reeves ezután a szemetesbe dobott egy érintetlen fagyit és beült a filmre. Jamesnek csak másnap állt össze a teljes kép: Keanu csupán azért vett fagyit, hogy a vele kapott blokkra ráírhassa a nevét.