A Trónok harca utolsó évada nevetségesen rossz – petíció indult az újraforgatásért

 

A rajongók egy része csalódott a történet alakulása miatt, szerintük könyv hiányában a rendezők nem voltak képesek megfelelően folytatni a sorozatot.

Már csak egy rész van hátra a Trónok harca utolsó, nyolcadik évadából, mely kifejezetten megosztó eddig, és vélhetően az utolsó rész nem fogja tudni helyrehozni az előző öt epizód gyenge cselekményét. Legalábbis így vélik azok a csalódott rajongók, akik petíciót indítottak azért, hogy újraforgassák a záró évadot. Akik még nem látták az előző részeket, azok számára spoileres tartalom következik!

A Change.org felhívása azt szeretné elérni, hogy David Benioffnál és D.B. Weissnél kompetensebb rendezők fejezzék be a szériát, a mostani irány és a várható lezárás ugyanis nem méltó az előző évadokhoz – ismerteti a Just Jared a kérvény tartalmát. A petíciót eddig 200 ezernél is többen írták alá. A filmes duó a nézők szerint azért okozott most csalódást, mert a nyolcadik évadhoz már nem volt forrásuk, George R. R. Martin ugyanis még nem írta meg a befejezést.

A próbálkozás szélmalomharc, de a rajongók egy része talán nyugodtabban alszik majd attól, hogy aláírásukkal megtámogatták az ügyet. Egyébként egyre több jel mutat arra, hogy a szereplők sem feltétlen elégedettek
a történet alakulásával. A Havas Jont alakító Kit Harington is kiábrándítóként jellemezte a befejező évadot, és a Cercei-t megformáló Lena Headey is megdöbbent karaktere sorsán.