Tényleg Afrikába költözik Harry herceg és Meghan hercegné?

 

A palota nem erősítette meg, de nem is tagadta a pletykát.

Néhány nappal ezelőtt futótűzként söpört végig az interneten a hír, miszerint Sussex hercege és hercegnéje első gyermekük születése után Afrikába teszi át a székhelyét. Harry és Vilmos herceg korábbi tanácsadója, David Manning a Sunday Timesnak elhintette, hogy Harry új pozíciót tölthet be a Nemzetközösségi Alapnál, mely egy hároméves kiküldetés lenne. A lap szerint a pár azért is örül ennek a kihívásnak, mert így még inkább távol kerülnének Katalin hercegnétől és Vilmos hercegtől, akikkel igen feszült a viszonyuk.

Harry herceg és Meghan hercegné (Fotó: Getty Images)

Harry herceg és Meghan hercegné (Fotó: Getty Images)

A pár egyébként néhány hete költözött csak ki a Kensington-palotából új otthonába, a windsori birtokon lévő Frogmore Cottage-ba, így a költözés már csak ezért sem valószínű, ráadásul a kisbaba is elég újdonság lesz a pár számára, melyhez egy új országba való beilleszkedés már sok lenne.

A palota egyébként a sejtésnek megfelelő közleményt adta ki a hírrel kapcsolatosan:

“A hercegi pár távolabbi tervei jelenleg kizárólag spekulációk, mivel még nem döntötték el, mivel szeretnének foglalkozni.” Ezt sugallta Harper’s Bazaar magazinnak is egy bennfentes, aki szerint a pár tervei között nem szerepel, hogy évekre maguk mögött hagyják Angliát.

Afrika egyébként különleges helyet foglal el Harry és Meghan szívében, hiszen kapcsolatuk elején az első romantikus nyaralásukat Botswanában töltötték, majd Meghan 36. születésnapját is ott ünnepelték.