Nyugtalanító képek - Britney Spears évek óta nem nézett ki ennyire rosszul

 

A pszichiátriai kezelések után először kapták lencsevégre.

Mint április elején kiderült, Britney Spears mentális egészsége érdekében ismét terápiára szorult, most pedig az első képek is megjelentek az énekesnőről azóta, hogy önként bevonult egy rehabilitációs intézetbe. A fotók azonban aggasztóak, Britney távol van top formájától.

A Just Jared információi szerint a több hetes kezelést a húsvét miatt szakította meg a popsztár, melyet egy kaliforniai hotelben töltött el párjával, Sam Asgharival.

Britneyt rettenetesen megviseli apja súlyos betegsége, januárban be is jelentette, hogy karrierjében egy kis szünetet tart, hogy családjával lehessen ebben a nehéz időszakban. A legfrissebb információk szerint Jamie Spears nemrégiben egy újabb műtéten esett át, azonban komplikációk adódtak, de részleteket nem lehet tudni.

A rajongók joggal aggódnak kedvencükért, akinek volt már idegösszeomlása. Először 2006-ban indult el a lejtőn, miután bejelentette, hogy elválik gyermekei apjától, Kevin Federline-tól. Majd a következő évben súlyos drogproblémákkal küzdött, leborotválta a haját, elvonókúrák és szanatóriumi tartózkodások váltották egymást, ami miatt elvesztette a fiai feletti felügyeleti jogot is.