Ha megkéri szerelme a kezét, Rihanna igent fog mondani

 

Az énekesnő kész elkötelezni magát a barátai szerint.

A 31 éves énekesnő, Rihanna, és „sármos hercege” – ugyanis nevezte már így – Hassan Jameel egy romantikus vacsorát töltött el New Yorkban, a Bar & Books nevű helyen, ahol a jelenlévő elmondása szerint igencsak jól érezték magukat.

Rihanna (Fotó: Getty Images/Dimitrios Kambouris)

Rihanna (Fotó: Getty Images/Dimitrios Kambouris)

Több informátor jelezte a HollywoodLife-nak, hogy olyan információk is rendelkezésre állnak, miszerint amennyiben Jameel megkérné az énekesnő kezét, a válasz igen lenne rá.

„Korábban Rihannának elképesztően nagy szabadságigénye volt, ebben tökéletes partner Hassan, sőt, az a tény, hogy a férfi nagyon őrzi a saját és a közös intim szférájukat is, Rihannának különösképpen imponál, hiszen elege volt már az emberekből, utálta a nyilvánosságot. Az, hogy Hassan nem igazán ismert, az pont segíti Rihannának az emberektől való elszigetelődését. Ismert párral ez kevésbé lenne megoldható.” – magyarázza az egyik informátor.

„Rihannát mindentől óvja Hassan, és ez nagyon bejön neki.” – állítja egy másik. Amennyiben ennyi elég egy igenhez, úgy minden bizonnyal nem kell a választól tartania a dúsgazdag kedvesnek.